Chat with us

Поръчайте
GoSlimmer пластири
в следващите 20 минути и се възползвайте от най-специалната оферта!

Поръчай сега!

14 кг, 18 кг, 25 кг или дори повече за 30 дни? Тогава виж откритието, което направи революция в БЪРЗОТО ОТСЛАБВАНЕ

Ново

GoSlimmer Patch

СВАЛИ 14 кг за 30 дни и се ОТЪРВИ от излишните килограми ЗАВИНАГИ*

ВНИМАНИЕ!

GOSLIMMER ПЛАСТИРИ

ПРЕДИЗВИКВАТ 

СТРЕМИТЕЛНА

ЗАГУБА НА ТЕГЛОТО

Превърни тялото си в ТУРБО МАШИНА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ!*

"Най-накрая свалих всички тези ужасни излишни килограми и сега мога да нося секси потничета и тесни дънки. Променихте живота ми!"*

 • ПРЕДИ
 • СЛЕД

Катя отслабна 22 кг с GoSlimmer пластири...* Колко ще свалиш ти?

14 кг, 18 кг... 25 кг или повече???

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

GoSlimmer пластири намаляват апетита и спират натрупването на мазнини, карайки тялото ти да изгаря мазнините и калориите.*

ПРОБВАЙ БЕЗ ДА РИСКУВАШ – Гарантираме, че ще отслабнеш!

Искаш ли да свалиш 14 кг за 30 дни и да продължиш да отслабваш?

Трябват ти GoSlimmer Patch

Най-добрите пластири за отслабване

Хората, ползвали GoSlimmer пластири откриха, че това е лесен начин да отслабнат – 100% гарантирано или получаваш парите си обратно. Тъй като имат освобождаващ 24-часов ефект, е необходимо да поставяш по само един пластир дневно.

Тестовете и впечатленията на хиляди европейци доказват това. Ползвай GoSlimmer пластири и МОЖЕШ да свалиш тези излишни килограми веднъж завинаги!*

ОТСЛАБНИ С 14 КГ ЗА 30 ДНИ, започвайки с 3 кг през първите 7 дни.* Без упражнения. Без специални хранителни режими и гладни диети. И без опасни лекарства! GoSlimmer имат 24-часово освобождаващо действие, без странични действия или усложнения. Поставяй по един пластир дневно и тялото ти ще свърши останалото! Можеш да ядеш каквото поискаш и да водиш нормален начин на живот,  а през това време ще отслабваш и ще постигнеш идеалното тегло.

За само 10 седмици с помощта на GoSlimmer*

 • ПРЕДИ
 • СЛЕД

Не диетите и упражненията определят теглото ти, а твоят организъм!

GoSlimmer пластири прилагат удивителното откритие на учените, опитали се да разрешат т.нар. "парадокс на близнаците" – защо една от близначките може да яде каквото си поиска и да остане слаба, а сестра ѝ напълнява, ако консумира същото количество храна? Това интересувало учените с десетилетия, но сега знаем отговора – всичко опира до апетита и начина, по който функционира организмът. От апетита ти зависи какво количество храна ще изядеш. Другото е работа на организма. Ако той не изгаря внесените калории, те започват да се складират.  Но ако приемаш по-малко калории и ги изгаряш те се разграждат, организмът ги изхвърля – а тялото остава слабо.

100 % УСПЕШНО – БЕЗ ДИЕТИ И УПРАЖНЕНИЯ

ТЕСТОВЕТЕ ДОКАЗВАТ ТОВА – GOSLIMMER ПЛАСТИРИ СА ПО-ДОБРИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ

Резултатите от изследванията са очевидни. Всеки, който ги е ползвал отслабва за рекордно кратко време – 100% успешно! Само виж колко килограма средно отслабват хората, ползвали ги (някои свалиха и повече килограми, или по бързо!)

Отслабване (кг)

Даниел

Кристина свали 16 кг за по-малко от 30 дни!*

Свалих 16 килограма за по-малко от месец, а си похапвах от всичко, което обичам. 12 месеца след това не съм качила и грам!

Пробвала съм какво ли не, за да отслабна – всяка нова диета, упражнение или лекарство. Понякога диетите ми помагаха да сваля някой друг килограм, но щом престанех с тях, отново ги качвах.

Лекарят ми ми предложи да участвам в специална програма за бързо отслабване. Помислих си, че мога да пробвам. След като ми дадоха GoSlimmer пластири за един месец, си казах – "няма как да е истина, прекалено лесно е". Но, така или иначе нямаше какво да изгубя и започнах с лечението.

През първата седмица свалих 3 кг. През следващата още 5 кг. Не можех да повярвам колко е лесно. Това беше преди една година и оттогава не съм напълнявала. Ям това, което обичам и не ходя на фитнес. Понякога си правя по един курс с GoSlimmer пластири, просто за да бъда сигурна, че ще остана във форма.

И това не е всичко. Благодарение на новия си изглед, се запознах с мъжа на мечтите ми. Той също обожава пластирите! Пробвайте GoSlimmer, сигурна съм, че ще ви подействат!*

Кристина П.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

 • ПРЕДИ
 • СЛЕД

Искаш да отслабнеш 14 кг за 30 дни?

Пробвай GoSlimmer ​пластири веднага

Можеш да свалиш 14 кг за 30 дни.*

 • без гладуване
 • яж както обикновено – дори десерти и чипсове
 • без упражнения
 • естествено – без лекарства
 • без лекарски рецепти и усложнения

GoSlimmer пластиринамаляват апетита ти и изгарят калориите, внесени чрез храненето или складирани под формата на мазнини в организма ти. Продължи да отслабваш, докато не постигнеш идеалното тегло – и го задръж завинаги!*

ИСКАШ ДА ОТСЛАБНЕШ БЪРЗО?

ВНИМАНИЕ!

GOSLIMMER ПЛАСТИРИ

ПРЕДИЗВИКВАТ 

СТРЕМИТЕЛНА

ЗАГУБА НА ТЕГЛОТО

ОТСЛАБВАЙ ОТ 1-ВИЯ ДЕН

ОТСЛАБВАЙ НАВСЯКЪДЕ

GoSlimmer пластири изгарят излишните мазнини

СВАЛИХ 29 КГ С ПОМОЩТА НА GOSLIMMER ПЛАСТИРИ

"Толкова се радвам, че пробвах с GoSlimmer пластири. Опитвах всичко, за да отслабна, но нищо не подейства. Обаче GoSlimmer си свършиха работата прекрасно. Свалих 4 кг през първата седмица и продължавах да отслабвам, докато накрая не свалих 29 кг. Накрая бях толкова стройна и слаба, че започнах да участвам в състезания за мис плаж в моята възрастова група! Препоръчвам GoSlimmer пластири. След като подейства на мен, ще подейства на всекиго."*

ЖАНА, 49 ГОДИНИ

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

 • БЕЗ ГЛАДУВАНЕ
 • БЕЗ СПЕЦИАЛНИ ХРАНИТЕЛНИ РЕЖИМИ
 • БЕЗ УПРАЖНЕНИЯ
 • БЕЗ ОПАСНИ ЛЕКАРСТВА
 • СВАЛИ КИЛОГРАМИ*
 • ЛИЦЕ
 • ВРАТ
 • РАМЕНА
 • РЪЦЕ
 • КОРЕМ
 • БЕДРА
 • КОЛЕНА 
 • ПРЪСЦИ
 • ГЛЕЗЕНИ

ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не свалиш до 14 кг за 30 дни, няма да ти се налага да плащаш нищо!

През първата седмица ще свалиш поне 3 кг. След две седмици ще свалиш поне 6 кг и така докато постигнеш желаното тегло. ЩЕ ОТСЛАБНЕШ – гарантираме ти.

Пробвай GoSlimmer пластири за 30 дни и ще видиш, че ще отслабнеш. Ще сваляш по около половин килограм дневно. Ако през тези 30 дни не получиш задоволяващи резултати, просто върни останалата част от продукта, дори да е отворен, и ще ти върнем цялата сума пари. Няма какво да изгубиш, ако поръчаш днес. Само реши с колко искаш да отслабнеш – толкова е лесно.

НАУЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО

GOSLIMMER ПЛАСТИРИ ТИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ОТСЛАБНЕШ*

Най-накрая учени и експерти установиха защо някои хора могат да ядат каквото и да е и да останат слаби, а други напълняват само при погледа на храна. Всичко опира до изгарянето на мазнините. Залъжи глада си, стимулирай метаболизма и изгаряй мазнините БЪРЗО!*

Худията намалява апетита и предизвиква чувство за ситост

Д-р Ричард Голдфраб, директор по изследователски и развойни дейности в Bucks County Clinical Research, твърди, че худията оказва влияние върху мозъка. Растението залъгва тялото и мозъка, създавайки усещане за ситост. В проведеното проучване устниците имат два пъти по-нисък апетит само няколко дни след началото на терапията.

Bucks County Clinical Research

Гарциния камбожда стимулира изгарянето мазнините.

Хидроксицитна киселина (HCA), съдържаща се в растението Гарциния камбоджа, спира действието на ензимите, които иначе превръщат в мастни резерви всички въглехидрати, които не успеем да изразходваме в енергия. Така, вместо да се натрупват, мазнините бързо се освобождават. Освен това, гарцинията стимулира отделянето на хормона на щастието серотонин.

Journal of Obesity: Иго Онакпоя, Шао Канг Хунг, Рейчъл Пери, Барбара Уайдър, Едзард Ърнст

Гуараната стимулира отслабването и покачва нивото на енергия.

Растението гуарана стимулира нервната система, повишава термогенезиса (изгарянето) и оксидацията на мазнините. Съдържа кофеин, който е добър диуретик и е известен източник на енергия. Някои статии свидетелстват, че гуараната въздейства благоприятно на отслабването, дори в случаите, когато запазите стария начин на хранене.

National Institutes of Health (NIH), The Office of Dietary Supplements (ODS)

ИСТОРИЯТА НА ЕЛИ

Как свали 16 кг за 30 дни, а след това още 4 кг.*

Автоматично БЕЗ ДИЕТИ!

Скъпи професоре Йезерчич,

Вие сте една прекрасна личност и аз Ви се възхищавам! За няколко седмици променихте живота ми изцяло. Свалих 16 кг за 30 дни, а след това още 4 кг за 12 дни, благодарение на вас и вашите уникални пластири за отслабване – всичко беше така, както го казахте.

Имах наднормено тегло цял живот – дори като дете бях дебеличка и до 18-тата ми година постоянно имах поне едни 9 кг повече от нормалното.

След две раждания качих още 20 кг. Какво ли не пробвах, за да отслабна – всякакви диети, понякога дори гладувах по цял ден. Но от всичко това нямаше никаква полза.

Включвах се към групи за отслабване, ходих на аеробика и на фитнес с приятелки, но тези дейности ми бяха прекалено трудни. В отчаянието си пробвах всякакви хапчета, но нищо не помогна. Докторът ми ми препоръча да пробвам с липосукция, но прекалено се страхувах от нея.

GoSlimmer пластири бяха последната ми надежда, защото ми казахте, че помагат на тези, които изобщо не могат да отслабнат. Пробвах ги и УОУ!!! НЕВЕРОЯТНО, свалих половин килограм още първия ден, 2 кг през първите няколко дни, а накрая общо 20 кг. Беше лесно и бързо и останах удивена. Спасихте ме и ме направихте толкова щастлива.

Купих си изцяло нов гардероб, включително и нещо, което никога не съм мислила, че ще мога да си сложа – много сексапилни панталонки!*

Ели Костадинова, 36, Ямбол

Аз преди

Аз после

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Чувствам се прекрасно"

Без съмнение Камерън Диас е една от най-красивите жени в света. Не прекалява с кипренето, облича се елегантно и модерно, но въпреки това обикновено. Създава впечатлението, че може да бъде най-добрата приятелка на абсолютно всяка жена, а едновременно е фантазия за всеки един мъж. 

На 42 години тя признава, че е вманиачена по уелнеса. Актрисата  се придържа стриктно към упражненията и правилното хранене. Пише книга за здравето със заглавие "Книга за тялото".

Една от най-известните холивудски актриси сподели, че преди да прочете книгата не е осъзнавала колко важно всъщност е правилното хранене. Сега изтъква колко е важно апетитът да бъде регулиран, защото гладуването не е решение.

ОТ УЕБСТРАНИЦАТА INDEPENDENT.IE

Худия – супермоделите я обожават!

Худията ти трябва всеки ден! Тя е невероятна за здравето!

ПОСОЧЕНИТЕ ЛИЧНОСТИ НЕ РЕКЛАМИРАТ ПРОДУКТА

ХОЛИВУД ОБИЧА ХУДИЯТА

Холивудските звезди и диетиците на известните личности препоръчват ХУДИЯТА и всекидневната ѝ употребата и всеки ден, за по-добро здраве и жизненост. Кълнат се в нея!

Редица холивудски звезди ползват и препоръчват худията. Ето какво казват за нея известните съветници и нутриционисти:

"В началото африканските вождове ползвали худията преди да тръгнат на дълъг лов или на битка. Едно от веществата, съдържащи се в растението, подава сигнал до мозъка ти, че имаш достатъчно енергия и нямаш нужда от храна.

Веществото, което залъгва мозъка е молекулата 57. Когато апетитът ти намалее, ще ядеш по-малко и това консумираш по-малко храна.

Но, дори и да си мислиш, че имаш нормален апетит, лошите диети, стресът, замърсяването и антибиотиците могат да те накарат да посегнеш към вредните храни и така да подпомогнеш напълняването. Тук идва ред на худията – дневната доза худия е фантастичен начин да се отърсиш усещането за глад и да потиснеш желанието да ядеш – без нужда от диети!"*

Тези звезди ползват
худия – и ти трябва да започнеш!

 • Ана Пакуин •
 • Джейми Лий Къртис •
 • Мадона •
 • Хали Бери •
 • Рийз Уидърспун •

ИСКАШ ДА ОТСЛАБНЕШ БЪРЗО?

ПОСОЧЕНИТЕ ЛИЧНОСТИ НЕ РЕКЛАМИРАТ ПРОДУКТА

Революционен продукт, който превръща тялото ти в машина за изгаряне на мазнини.

GoSlimmer пластири

Можеш да сваляш 30 кг ВСЕКИ 30 дни.* Всичките ти излишни килограми и сантиметри ще изчезнат ЗАВИНАГИ.*
 • Яж както обикновено – дори десерти и чипсове
 • Без изтощителни упражнения
 • Естествено – без лекарства
 • Без лекарски рецепти и усложнения

GoSlimmer пластири намаляват апетита ти и изгарят калориите, внесени чрез храненето или складирани под формата на мазнини в организма ти. Продължи да отслабваш, докато не постигнеш идеалното тегло – и го задръж завинаги!*

ВНИМАНИЕ!

GOSLIMMER ПЛАСТИРИ

ПРЕДИЗВИКВАТ 

СТРЕМИТЕЛНА

ЗАГУБА НА ТЕГЛОТО

ИСКАШ ЛИ ДА ОТСЛАБНЕШ БЪРЗО?

Пробвай нашите GoSlimmer пластири веднага, кликни тук и поръчай!

Ново

GoSlimmer пластири

Свали 14 кг за 30 дни.* Как?

Яж каквото си поискаш, води обикновения си начин на живот и ОТСЛАБВАЙ всеки ден.*

14 кг, 18 кг, 25 кг или дори повече за 30 дни? 

Без лекарства, без лекари, БЕЗ ДИЕТИ или гладуване и БЕЗ УПРАЖНЕНИЯ

Всичко благодарение на растението худия!

Професор

Марин Йезерчич

Скъпи приятелю,

Досега нищо не ти е помогнало да отслабнеш? Нито диетите и гладуването? Нито упражненията? Нито хапчетата и кремовете? Може би дори и хирургичната намеса? Ако нищо от посоченото не ти е помогнало, то това писмо е предназначено именно за теб.

GoSlimmer пластири са последно научно откритие в Европа и доказано действат на всички. Да, точно така, учените доказаха положителните ефекти на GoSlimmer пластири. Те гарантират отслабване без изключения, а всеки, който ги е ползвал е забелязвал, че ефектът е дългосрочен.

Всичко това е в резултат на едно голямо откритие – откритието, че теглото ни се повлиява не от онова, което ядем, и не от упражненията. Тук става дума за това как тялото ни изгаря мазнините! Всъщност организмът и метаболизмът ни са тези, които определят теглото и формата му!

Ако тялото ни е свикнало с голямо количество храна, постоянно ще имаме апетит, без значение какви дейности имаме. Но ако тялото ни свикне с по-малки количества храна и при това подпомогнем организма сам да изгаря мазнините, отслабваме, възвръщаме си идеалното тегло и си оставаме слаби! Именно това правят GoSlimmer пластири! Те намаляват апетита, стимулират метаболизма и бързото изгаряне на мазнини и вместо да напълняваме, ние отслабваме!*"

Помисли... как някои хора могат да ядат каквото си поискат и да останат слаби, а други напълняват само при вида на храна? Защо някои могат само да стоят и да гледат телевизия, а други правят упражнения като луди, гладуват, но не отслабват нито килограм? Трябва да съществува нещо, което ни прави дебели, иначе всички щяхме да отслабваме с помощта на диетите и упражненията.

Сега най-накрая всичко придобива смисъл!

Учените откриха че, с помощта на GoSlimmer пластири  най-сетне можеш да ядеш каквото си искаш, а да отслабнеш и то завинаги!*

ИСКАШ ЛИ ДА ОТСЛАБНЕШ БЪРЗО?

Кликн тук и поръчай веднага

Също така знаем, че не става дума за генетично предразположение! Учените години наред проучваха защо близнаците могат да консумират еднакви ГОЛЕМИ порции храна, да нямат физически дейности, да не пият лекарства и докато единият от тях бъде като манекен, другият да има наднормено тегло. Само виж тези две снимки. Тези момичета са близначки. Имат еднакви гени и са консумирали всякакви храни и не са правили упражнения. Катерина цял живот е слаба и привлекателна, а Яна винаги е имала наднормено тегло!

Катерина

Яна

Следователно, теглото ни не е предупределено от гените. Става дума за начина, по който тялото изгаря калориите.

Свали 14 кг за 30 дни с GoSlimmer пластири и продължи по същия начин по-нататък!*

Когато видиш какви резултати ще постигнеш с GoSlimmer пластири няма да бъдеш на себе си. Ще започнеш да отслабваш още на първия ден.* Употребата на GoSlimmer пластири е много лесна и те са много практични. Просто поставяй по един пластир дневно всеки ден и още на първия ще започнеш да отслабваш.* GoSlimmer пластири започват да действат веднага. След 24 часа замени стария пластир с нов. Пластирите влияят на центъра на мозъка отговорен за усещането за ситост и намаляват апетита, като едновременно с това изгарят мазнините – докато спиш губиш голяма част от телесните мазнини.*

След само седмица ще забележиш, че си свалил 4 килограма.

Продължи и килограмите ще продължават да падат.

Можеш да свалиш 14 кг за 30 дни и 30 кг за 60 дни!*

Представи си, че отслабваш всеки ден, докато не постигнеш идеалното си тегло.

 • Може да продължиш да ядеш десерти
 • Можеше да ядеш нормални количества хана, дори и да е мазна
 • Можеш да ядеш картофи, макарони, тестени изделия и храни, богати на скорбяла
 • Няма нужда да изгадняваш със строги диети
 • И НЕ ТРЯБВА УСИЛЕНО ДА ПРАВИШ УПРАЖНЕНИЯ

Научно доказано ефективни при отслабване, но напълно натурални

Това, което учените откриха е напълно ясно и удивително. Мозъкът ни е отговорен за апетита ни, а организмът ни за изгарянето на мазнините.

Ако апетитът ти е по-голям от дневната доза калории, необходима на тялото ти, което води и до натрупването на излишно поетите калории, ще напълнееш. Експерти и учени проучиха как функционира този специфичен процес. Откриха, че  СЛАБИТЕ ХОРА ЯДАТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО И ПЪЛНИТЕ, НО ОРГАНИЗМЪТ ИМ УСПЯВА ДА ИЗГОРИ ИЗЛИШНИТЕ МАЗНИНИ! Това е ключът към отслабването.

Всъщност, дори и да не приемат еднакво количество храна, слабите хора просто преобразуват мазнините в енергия, а  пълните в резерви, които се складират. Те получават цялата енергия от малко количество храна, а останалата част се преобразува в телесни мазнини. Хората, които отслабват по естествен начин, изгаряйки мазнините без да ги складират, са щастливци. Организмът им преобразува всички мазнини в енергия, която изразходват, докато борещите се с теглото имат и по-малко енергия и повече складирани мазнини, т.е. резерви.

Следователно въпросът е очевиден: Мога ли да превърна организма си в машина за изгаряне на мазнини? ДА, МОЖЕШ! Можеш да го направиш с помощта на един GoSlimmer пластир дневно!

Превърни тялото си в машина за изгаряне на мазнини и стопи най-малко 14 кг за 30 дни с GoSlimmer пластири!*

Всеки GoSlimmer пластир съдържа ЕФИКАСНИ съставки, КОИТО ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ и намаляват апетита и копнежа да се яде. GoSlimmer пластири съдържат натурални съставки, които научно доказано ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ. Ако се бориш с теглото си, то е защото организмът ти превръща цялата поета храна в резерви и я складира. Вместо да изхвърли прекомерното количество мазнини, организмът ти не го прави и те се натрупват... по корема, бедрата, врата – навсякъде.

GoSlimmer пластири ще променят това. Тези пластири са разработени така, че да освобождават съставките си 24 часа, за да не изпадне тялото ти в шок (с изключение на бързото отслабване). С помощта на една здравословна доза чисти натурални екстракти тялото ти ще изгаря всяко парченце храна, което приеме и ще го трансформира в енергия. Ще изразходваш всички погълнати калории. След това организмът ти ще започне да преобразува и складираните мазни натрупвания и то за рекордно кратко време. Не е чудно, че един професор описва това действие като "експлозивно изгаряне на мазнини", защото GoSlimmer пластири превръщат твоите паласки и големи бузи в слабо и стегнато тяло и лице.

Няма нужда от специални хранителни режими или диети, нито от гладуване или упражнения. Напълно безопасно и 100% натурално. GoSlimmer пластири действат гарантирано. Всичко, което трябва да направиш е да поставяш по един пластир дневно и ще започнеш да отслабваш. С GoSlimmer пластири можеш да свалиш най-малко 14 кг за 20 дни или дори 20, 30, 50 кг и да постигнеш желаното тегло. GoSlimmer пластири имат трайно действие, така че когато веднъж свалиш излишните килограми, ще си останеш слаб.*

Защо да продължаваш да страдаш заради наднорменото тегло, след като можеш да отслабнеш с помощта на само един пластир дневно? Дори и ако нищо друго не е помогнало в битката с килограмите, GoSlimmer пластири ще ти помогнат, защото са специално разработени, за да помагат на хората, които не са успели да отслабнат (т.е. вече са пробвали всичко, но безуспешно). Затова GoSlimmer пластири бързо станаха първият избор за отслабване в цял свят.

GoSlimmer пластири ще позволят да имаш такава фигура, за която не си и мечтал и то без никакви усилия. Пробвай GoSlimmer пластири и сутрин пред огледалото ще гледаш с очите си как тялото ти отслабва. Ще можеш да носиш дрехите, които си поискаш, дори тесни минижупи и впити дънки. Ще изглеждаш с години по-младолико и привлекателно и всичките ти приятели ще ти завиждат. GoSlimmer пластири са уникални, не съществува нищо подобно на тях. Нищо, от което така ефикасно да отслабваш. Затова искам да ти предложа да пробваш GoSlimmer пластири на собствена си кожа и да видиш как ще ти повлияят.

Ако искаш да отслабнеш, пробвай GoSlimmer пластири – дори нищо до момента да не ти е помогнало. Изпробвай GoSlimmer пластири и се присъедини към хилядите хора, които са отслабнали благодарение на тях. Дори и наднорменото тегло да те следва с години (още от детството) GoSlimmer пластири ще сбъднат мечтите ти.

Гарантирам, че ще отслабнеш и предлагам да ти върна парите, ако не успееш, така че може да пробваш GoSlimmer пластири без да рискуваш. Мога да ти повтарям колко ефикасни са GoSlimmer пластири, но единственият начин да те убедя в това е да ги пробваш лично и то без да рискуваш.

След 30 дни ЩЕ СВАЛИШ 14 кг.* В противен случай получаваш парите си, гарантирам ти го на 100%.

Ето какво ти предлагам – толкова съм сигурен, че ще отслабнеш, че мога да ти направя едно обвързващо предложение – ако не се случи, така както трябва (напр. ако свалиш 13.99 кг за 14 дни) ти връщам обратно парите. Само върни опаковката, дори и в нея да не е останало нищо, и ще получиш всичките си пари без въпроси.

.

Следвателно, можеш да пробваш GoSlimmer пластири БЕЗ ИЗОБЩО ДА РИСКУВАШ, защото ако обещаното не се изпълни, то този опит няма да ти струва и стотинка.

Съществува ли някъде толкова добро предложение? Дали щях да правя такива големи обещания, ако GoSlimmer пластири не могат да подействат така както казвам? Смело мога да се обвържа с такова обещание, защото вече хиляди пъти съм виждал как GoSlimmer пластири действат. Можеш да започнеш да отслабваш още сега, затова НЕ ГО ОТЛАГАЙ!

Защо да губиш и секунда повече, мъдрувайки струва ли си да приемеш това предложение? Няма какво да изгубиш – благодарение на моято уникална оферта гарантирано ще си върнеш парите. GoSlimmer пластири са твоят продукт! Поръчай ги веднага. Колкото по бързо го направиш, толкова по-бързо ще отслабнеш.

Помисли – след няколко дни можеш да си сложиш първия пластир И ДА СВАЛИШ ПЪРВИЯ ОТ МНОГОТО ПОСЛЕДВАЩИ КИЛОГРАМИ.*

Поръчай и пробвай GoSlimmer пластири сега!

Сърдечни поздрави,

Професор Марин Йезерчич

ИСКАШ ЛИ ДА ОТСЛАБНЕШ БЪРЗО?

Пробвай GoSlimmer пластири, кликни тук и поръчай веднага!

П.С.: Ако те интересува какво се случи с близначките Катерина и Яна, виж снимката.

Ще видиш, че Яна свали над 25 кг за по-малко от 10 седмици броено от първия път, когато ползва GoSlimmer пластири.* За първи път в живота си беше по-слаба от слабата си сестра!

Катерина

Яна

Ако не прочетеш нещо друго...

прочети поне това преди да решиш!

ВНИМАНИЕ!

GOSLIMMER ПЛАСТИРИ

ПРЕДИЗВИКВАТ 

СТРЕМИТЕЛНА

ЗАГУБА НА ТЕГЛОТО

Истински истории за отслабване в рекордно кратки срокове

без операции, диети или упражнения

Марко свали 39 кг за 3 месеца.*

To:

Cc:

Bcc:

Subject:

Отслабна с 39 кг с GoSlimmer пластири

Привет, само исках да ви кажа, че спрях със строгата диета, на която бях и отслабнах почти 40 кг с помощта на само един GoSlimmer пластир дневно!

Постоянно бях на строги диети, харчех цели състояния. И нищо, най-лошото беше, че изобщо не отслабвах!

Но благодарение на GoSlimmer пластири, мога отново да се радвам и да се храня нормално, а при това си оставам слаб.

Свалих всичките излишни килограми, а ядях повече от всякога!*

Ваш Петър Иванов

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

 • ПЕТЪР ПРЕДИ
 • ПЕТЪР СЛЕД
 • СУЗИ ПРЕДИ 
 • СУЗИ ПОСЛЕ

Сузи свали 15 кг за един месец.*

Свалих 15 кг за месец... без упражнения и без да се отричам от нищо! Най-накрая мога да си сложа каквото си поискам и то без да се срамувам. Никога не съм била така щастлива сега, след като отслабнах съм на седмото небе!*

Сузи С.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

 • АНЕЛИЯ ПРЕДИ
 • АНЕЛИЯ ПОСЛЕ

Анелия свали 22 кг за 6 седмици.*

Толкова мои приятели пробваха GoSlimmer пластири – моите пристигнаха преди 6 седмици и досега отслабнах с над 20 кг.

Мразех тялото си и се срамувах от себе си. Когато видях как приятелите и сестра ми отслабват с по 18 кг, веднага реших да си поръчам опаковка GoSlimmer пластири. След само 6 седмици наднорменото ми тегло беше история! Дори не съм се старала да спазвам диета или нещо подобно. Това е върхът! (Дори надминах приятелите ми – свалих 22 кг!)*

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

Какво казват медиите:

"Растенията худия и гарциния ти помагат да ОТСЛАБНЕШ БЪРЗО"*

НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО ИМА ВРЪЗКА С ХИПОТАЛАМУСА

"Три натурални съставки потвърдиха : Hoodia gordonii, Guarana и Garcinia Cambogia. Оказа се, че апетитът и количеството ензими, превръщащи въглехидратите в мастни резерви, са по-големи при хората с наднормено тегло в сравнение с тези, които са слаби."

Отслабване: В молекулата 57 ли се крие тайната?

"Професор Кос обяснява, че промяната в начина на отслабване може да повлияе на тялото така, че то само да започне да изгаря мазнините. Той твърди, че хората, придържащи се към диети имат по-малка възможност да отслабнат, ако го правят неправилно. Апетитът се регулира с повишаването на нивата на серотонин в кръвта – така се спира желанието за ядене и се продобрява настроението."

МОЗЪКЪТ ТИ МОЖЕ ДА ТЕ НАПРАВИ СЛАБ

Искаш да свалиш някой друг излишен килограм? Ето съвет – поработи върху апетита. "Просто казано, ако залъжеш мозъка си, изпращайки му сигнали, че организмът ти е сит, ще отслабнеш", казва Росица Павлова, експерт от София и автор на редица трудове за правилното хранене. "Не става толкова дума за консумацията на въглехидрати, протеини и мазнини, колкото за това да стимулираш организма да изгаря мазнините сам, както и да намалиш силния си апетит, който е основният виновник за напълняването."

"Худията ще те направи слаб"

Пластирите са най-добрата съвременна тенденция за отслабване*

Известен нутриционист твърди, че през последните години пластирите са най-добрата съвременна тенденция за отслабване. Те регулират апетита и стимулират отслабването. Пластирите съдържат молекула 57, която повлиява усещането за ситост, и хидроксицитринова киселина, която стимулира отделянето на мастни резерви. Недостатъчните количества хидроксицитринова киселина могат да доведат до преобразуването на въглехидратите в мастни резерви, което пък води до напълняване. Този експерт покани в предаването си две жени, всяка от които е свалила по 15 килограма – те са ползвали само по един пластир дневно.*

КАК ОПРЕДЕЛЕНИ ПРОДУКТИ НИ ПРАВЯТ ПО-ДЕБЕЛИ ИЛИ ПО-СЛАБИ

"Новите доказателства свидетелстват, че организмът променя начина по който складира мазнините, като нивата на глюкоза в кръвта и реагира на хормоните, които ни създават усещане за глад и ситост. 

"Това е най-добрият съществуващ продукт за отслабване"

 • МАРИЯ ПРЕДИ
 • МАРИЯ СЛЕД

Мария свали 23 кг за 8 седмици.*

Трябваше да се оперирам... но тогава СВАЛИХ 32 КГ с помощта на GoSlimmer пластири!

Отчаяно исках да отслабна, дори си бях запазила дата за липосукция. За нея щях да похарча всичките си спестяванията. Преди това бях опитвала с какво ли не, но нищо не подейства. След като пробвах GoSlimmer пластири, спокойно успях да запазя спестяванията си. Качвам и снимки, за да видите секси слабото ми тяло. Наистина функционират, НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ ГЛАДУВАНЕ И ДИЕТИ.*

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

Мия свали 28 кг за 8 седмици.*

 • МИЯ ПРЕДИ
 • МИЯ СЛЕД

Чувствам се като една сексапилна холивудска звезда. GoSlimmer пластири са тайната, благодарение на която свалих над 28 кг. 

Всичките ми тлъстини и целулита ми изчезнаха за много кратък период. ОБИЧАМ слабите си крака и стегнатия си задник... ОБИЧАМ тялото си, сега, когато е така стройно и секси, ОБИЧАМ да се гледам в огледалото! И обичам, когато мъжете се обръщат след мен и ме гледат, защото нося тесни дънки и съм на високи токчета – знам, че им се харесвам.*

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

Жени свали 28 кг за 8 седмици.*

С GoSlimmer пластири мазнините сякаш се стопиха от мен, дори трябваше да ЯМ ПОВЕЧЕ, защото се притесних, че съм ПРЕКАЛЕНО СЛАБА.

Като се сетя само на какви диети съм се подлагала и то напразно! С GoSlimmer пластири се отървах от излишните килограми за 8 седмици и без каквито и да е усилия, даже трябваше да започна да ям повече – това с колко продукти за отслабване може да ви се случи?*

 • ЖЕНИ ПРЕДИ
 • ЖЕНИ СЛЕД

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.

ИСКАШ ДА СВАЛИШ 14 кг ТЛЪСТИНИ за 30 дни?

Пробвай GoSlimmer пластири веднага, кликни тук и поръчай

309 comments Add a comment
 • Елена Стоянова · Top Commenter
  Здрасти! Преди няколко седмици започнах да ползвам пластирите. Когато се качих на кантара и видях, че съм свалила 6 кг усещането беше невероятно. Бях толкова скептична, че за мен това си беше истинско чудо.
  Reply   · 17 · Like   ·
 • Ива Атанасова ·
  Благодаря ви, GoSlimmer пластири! Свалих 9 кг след раждането. Изключително съм щастлива и ги хваля навсякъде!
  Reply   · 4 · Like   ·
 • Цветомир Павлов ·
  Има логика в това, което казват за пластирите, но аз съм повече за традиционните начини за отслабване като правенето на упражнения...
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Ива Атанасова ·
  На мен упражненията не ми помогнаха, нито диетите... Опитвах се да отслабна 2-3 години след като родих, но преди да открия тези пластири не съм постигала никакви по-значителни резултати
  Reply   · 2 · Like   ·
 • Симона Иванова ·
  Минус 14,5 кг и въпреки че си ям нормално, не съм качила нито един :))))
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Димитър Асенов ·
  съпругата ми ги ползва, но понеже няма ФБ трябва да благодаря вместо нея. Супер щастлива е, защото свали 7 кг за 18 дни. Често е на диети, но това и е рекордът
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Дани Попова ·
  За худията и гарцинията знам, че като растения са отлично средство за отслабване... но въпреки това предпочитам да ги взимам под някаква друга форма, а не като пластири
  Reply   · 2 · Like   ·
  • Росен Йорданов
   Генерално съм против всякакви продукти за отслабване. Но ако трябва да избирам, съм по склонен да избера пластири от, да кажем, хапчета. Така че не мога да се съглася с теб!
   Reply   · 2 · Like   ·
 • Жана Стойчева ·
  Моите пластири пристигнаха 2 дни след поръчката и ги платих при получаване. Веднага след като ги платих, звъннах да питам дали мога да ги върна (за да се уверя, че не е някаква измама). Казаха ми, че мога и ми обясниха процедурата... за щастие няма нужда, защото ми помагат  :D
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Дарина Митева ·
  След като всички са толкова доволни, ще си ги поръчам и аз :)))
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Людмила Христова ·
  Е, със сигурност е по-добре пластири, отколкото хапчета... Въпреки че човек трябва и да се поизпоти малко.
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Стоян Михайлов ·
  Но затова пък пластирите в комбинация с "малко пот" дават изумителни резултати :)))) 17 килограма по-малко :)))) За първи път в живота ми съм под 90 кг! 
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Теди Меди ·
  Няма как да ям каквото си поискам, като нямам предишния апетит :DD супер, супееер... доволна съм от пластирите ;))
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Елеонора Панова ·
  Струват ми се като подходящ продукт за по-възрастни хора с по-слаб метаболизъм, на които килата просто им се лепят по тялото. Само ме интересува, ако някой има инфо, могат ли да се ползват в комбинация с хапчета за отслабване?
  Reply   · 1 · Like   ·
  • Соня Димитрова
   Предполагам, че могат, най-добре се свържете с операторите им. Всичко ще Ви обяснят, аз съм им се обаждала. Макар че мисля, че няма нужда да ползвате хапчета успоредно с пластирите. Те са Ви достатъчни, евентуално може да включите и малко упражнения и това е всичко.
   Reply   · 1 · Like   ·
  • Елеонора Панова
   Благодаря ви за отговора, ще се свържа с тях :)
   Reply   · 1 · Like   ·
View 296 more
Facebook plugin  

КАК ДЕЙСТВАТ GOSLIMMER ПЛАСТИРИ?

ОТГОВОРИ НА ТВОИТЕ ВЪПРОСИ

В – Какво представляват GoSlimmer пластири?

О – GoSlimmer пластири са нещо ново. Съществуват много хапчета, капсули и препарати за отслабване. Много от тях съдържат вредни вещества или растителни екстракти, но повечето не помагат изобщо или пък само за кратко време. GoSlimmer пластири са по-ефикасни от всички останали препарати, защото помагат на тялото да отслабне по естествен начин и завинаги. Те имат продължително освобождаващо действие, може да свалите 3 кг още през първата седмица и 14 кг за 30 дни.*

В – Отслабва ли се завинаги?

О – Да, GoSlimmer пластири регулират апетита ти и стимулират метаболизма ти, за да може организмът ти сам да изгаря калориите и така да елиминираш излишните мазнини по естествен начин. Докато организмът ти функционира правилно, постигнатите резултати ще са налице и ще бъдеш слаб!*

В – Как действат GoSlimmer пластири?

О – действието на GoSlimmer пластири е базирано на най-новите научни открития. Всъщност организмът и метаболизмът ни са тези, които определят теглото ни. Една дилема разпалвала въображението на учените с години. Защо някои хора могат да ядат всичко и да са слаби, а други напълняват от същото количество храна? Дори и когато става дума за близнаци! Защо единият остава слаб, а другият напълнява прекомерно? Даже и когато растат заедно, хранят се по еднакъв начин, правят едни и същи упражнения. Сега учените знаят отговора – става въпрос за метаболизма и начина, по който се изгарят мазнините. Храната, която консумират хората с наднормено тегло, се преобразува в мастни резерви, които се складират. Храната, която консумират слабите хора, се трансформира в енергия, а не в резерви. Освен това организмът им използва и складираните мазнини – БЕЗ ОГЛЕД НА ТОВА КОЛКО ЯДАТ, ТЕ НЕ НАПЪЛНЯВАТ! GOSLIMMER ПЛАСТИРИ ПРЕВРЪЩАТ ТРОМАВИЯ ОРГАНИЗЪМ НА ХОРАТА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО В МАШИНА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ КАТО НА СЛАБ ЧОВЕК!

В – Колко може да се отслабне?

О – Най-малко 14 кг за 30 дни. Но някои потребители свалят и по 18, 23, 27 и повече килограма!*

В – Значи, GoSlimmer пластири намаляват апетита и стимулират организма да изгаря мазнините сам?

О – Така е. Пластирите съдържат следните натурални съставки – худия, гарциния и гуарана. Те регулират апетита, намаляват жаждата за храна и преобразуват поетите калории в енергия.* Така тялото не получава онова излишно количество калории, което по принцип се трансформира в резерви. И не се напълнява, защото всички калории и мазнини се изразходват независимо колко ядем. Освен това организмът започва да изгаря и резервните мазнини. На тялото му е необходима допълнително енергия и изгаря мазнините, които е складирало – тези по корема, краката, гърдите, лицето... навсякъде. И вместо да напълнеем, отслабваме. Ще можеш да постигнеш идеалното тегло и да свалиш поне на 14 кг за 30 дни. Не се притеснявай за усещането за глад – жаждата за храна изчезва!*

В – Лесни ли са за употреба GoSlimmer пластири?

О – Изключително лесни! Един пластир дневно и това е всичко! Този един GoSlimmer пластир дневно освобождава бавно съставките си – в продължение на 24 часа, постепенно те се абсорбират от тялото и започват да оказват ефект. 24-часовото им освобождаващо действие позволява на организма да се приспособи към тях автоматично, без да изпада в стресови състояния. Съставките са в точното съотношение необходимо за стимулирането на тялото да изразходва приетите калориите и изгарянето на мастните натрупвания. 

В – Как мога да бъда сигурен, че действат?

О – Вече хиляди хора ползват GoSlimmer пластири. Всички те отслабнаха 100% успешно. Да не забравяме, GoSlimmer пластири са базирани на най-новите научни открития и са тествани. Но, за да те уверим, че няма какво да изгубиш (освен излишните килограми!), ти предоставяме 100%-това гаранция, че ще ти върнем парите. Ако не постигнеш задоволителни резултати, изпрати ни опаковката в срок от 44 дни и ще получиш обратно цялата сума пари – без каквито и да е въпроси!

ОТСЛАБНИ БЪРЗО

Пробвай GoSlimmer​ пластири веднага. Кликни тук и поръчай

Специална гаранция: Гарантираме ти, че ще свалиш 14 кг за 30 дни. Ако свалиш до 13,99 кг ЩЕ ТИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ ОБРАТНО. Точно така, твоята покупка е напълно обезпечена! Всъщност няма какво да изгубиш, освен отвратителните излишни килограми, които развалят вида ти!

П.С.: С GoSlimmer пластири можеш да ядеш каквото си поискаш, а при това да отслабнеш завинаги! Натуралните и безопасни съставки ще превърнат тялото ти в машина за изгаряне на мазнини, без да вредят на организма ти. Най-сетне няма да се страхуваш, че храна, която консумираш, може да се превърне в мастни резерви и да се "лепи" по тялото ти!

П.П.С.: Количествата са ограничени, а предлагането голямо. Затова те съветвам да поръчаш веднага. Ако количествата са изчерпят може да се наложи да почакаш и по няколко седмици. 94% от потребителите ни се връщат и поръчват още опаковки, затова е важно да поръчаш колкото се може по-бързо. Препоръчителният курс, който дава дълготрайни резултати, продължава 3 месеца. Затова по-голямата част от купувачите поръчват по три опаковки наведнъж и така пестят!

44-дневна гаранция
Ако в срок от 44 дни размислите и се откажете от продукта,
ще ви върнем парите.
Доставка
Продуктът ще ви бъде доставен чрез най-бързите и най-сигурните куриерски фирми!
100% Безопасна покупка
Продуктът може да бъде заплатен при получаването, с което ще ви предпазим от евентуални злоупотреби. А личните ви данни ще бъдат напълно защитени!


Изпращане на поръчка,
моля изчакайте!
Къде да изпратим
Вашата поръчка?
Име
Фамилия
Адрес
Hомер
Пощ. код
Град
Телефон
Имейл
Продукт
Коментар
П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
1 x - 119.94 -50% 59.97 лв + пощенски разходи
2 x - 203.94 -50% 101.97 лв + пощенски разходи
3 x - 263.94 -50% 131.97 лв + пощенски разходи
Плащането се извършва при доставката
Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
11
Последната продажба
е направена днес:
100% Безопасна покупка
Да, искам да сваля над 15 кг без усилия и да имам тялото на мечтите си! Изпратете ми моите GoSlimmer пластири сега!
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: bg@perfectshop-mt.com. Продукт: GoSlimmer Patch
x

Не сте сигурни, че GoSlimmer Patch е най-подходящия продукт за вас?

Моля изчакайте,
изпращаме информация!
Благодарим Ви за запитването.
Нашият експерт-консултант, ще се свърже с Вас, в посоченото от вас време.


Затвори прозореца

Разговаряйте с наш експерт-консултант. Той ще Ви се обади безплатно и ще отговори на Вашите въпроси, във връзка с GoSlimmer Patch.